Заступника міністра Сольського заарештували з альтернативою застави

Заступника міністра Сольського заарештували з альтернативою 20 мільйонів застави

Заступника міністра Сольського заарештували з альтернативою застави - INFBusiness

Фото: facebook.com/mapfu2021

Вищий антикорупційний суд заарештував заступника міністра аграрної політики та продовольства Маркіяна Дмитрасевича з альтернативою грошової застави. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

– Слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 20 млн грн застави до заступника чинного міністра… Термін дії запобіжного заходу – до 07.07.2024 включно, – розповіли в САП.

У разі внесення коштів на Дмитрасевича покладуть низку обов’язків, зокрема не виїжджати з Києва, здати закордонний паспорт та носити електронний браслет.

Заступника міністра Сольського заарештували з альтернативою застави - INFBusiness

  • Маркіяна Дмитрасевича заарештували у справі міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського. За самого Сольського 26 квітня внесли 75 мільйонів гривень застави, він вийшов із СІЗО. 9 травня Верховна Рада готується відправити Сольського в відставку. 
  • Миколі Сольському та Маркіяну Дмитрасевичу оголосили підозри 22 квітня. За даними НАБУ, вони причетні до заволодіння землею держпідприємств “Іскра” і “Надія” на Сумщині. Справа стосується 2017 року, коли Сольський був власником низки сільгосподарських компаній, а Дмитрасевич – адвокатом у сфері корпоративних та земельних спорів. У оприлюднених розмовах по справі Дмитрасевич представлявся як “Маркіян від Миколи Сольського”. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *